Help! We hebben allemaal dat probleem, er zitten maar 24 uren op 1 dag.
Hoe moeten wij dan als paardenmens onze sociale avitiveiten, school, werk en de paarden doen? En andere hobby's ook nog?
Wil jij ook weten hoe jij dit allemaal kan combineren leer dan vooral dit!

Ik hier een aantal hele nuttige tips!!

Plannen!!
Zorg dat je weet hoeveel uur er zit in je werk, huiswerk of je school, zodat je weet hoeveel uur er over blijft voor je paard. Maak een lijst met werkafspraken, schoolafspraken. Pas hierop de tijden aan waarop je naar je paard toe gaat.

Prio's
Maar prioriteiten, paard, familie en vrienden. Er zitten maar 24 uur op een dag, wees realistisch en weet dat je niet elk week leuke dingen kan doen zoals stappen, shoppen of andere leuke dingen.

Doelen;
Wat is voor jou echt belangrijk? Maak een lijst met doelen op de korte en lange termijn. Dit gelt zowel voor je studie als voor je paard. Doelen zorgen voor motivatie en zorgen er zeker voor dat je doelgericht kunt trainen op school of te paard.

Ontspanning;

De een vind het op de bank, de ander op stal en de ander weer in de sauna. Zorg tijdig voor ontspanning, als je hoofd bomb vol zit met allemaal nieuwe informatie is er niet veel ruimte meer over voor allemaal nieuwe informatie en kan je niet meer helder denken.
Dus zorg voor genoeg ruimte voor ontspanning.

Hulp,


Vraag om hulp wanneer nodig.
Het is niet raar om eens hulp te vragen voor bij je planning. Vraag aan je familie, vrienden of begeleiders op school om eens naar je planning te kijken. Je kan ook op internet zoeken naar de juiste oplossingen!

Structuur;
Zorg voor structuur, dit heb je met een goede planning, juiste doelen en ontspanning. Zorg dus voor structuur en overzicht. Dit heb je met een planning, doelen stellen, een opgeruimd leven en ontspanning!

Maak jouw eigen website met JouwWeb